Bilden som jag har/hade/skulle vilja ha överst försvinner HLEA tiden så nu fpr ni kolla på den via länk…

BILD

Detta in lägget har jag gjort tidigare (tydligen TVÅ gånger, datorn måste fått KNÄPPEN), men då FÖRSVANN bilden…men efter senaste tidens HEMSKHETER på Haiti så tycker jag bilden STÄMMER, säkert på många mer än mig som tänker så!

Min känsla av otillräcklighet, försöker jag svettas BORTFRISKIS.Kankee borde jag skänka lite pengar också. (en annan dag)

Jag trivs verkligen med den träningsformen och KROPPEN mår SÅÅÅ bra när passet är KLART. Kroppen fylls med goda och glada tankar, POSSITIV energi helt enkelt…

Tanken va inte att jag skulle träna i dag men BILEN som skulle ta D till hans träning har INGET lyse…Vet inte vad som hänt så i morgon blir det till att ringa BILVERKSTAN – hålltummarna för att det inte blir dyrt – Så när D inte kunde åka så for jag och GRANNFRUN på ett danspass….givetvis i deras bil som HAR lyse…

Vad har ni pysslat med denna LILL-lördag!

~TJILLEVIPP~