Här sitter jag och klagar på så där 7-10 kilo men ha man sett på BIGGEST LOOSER, kanal 5, så har jag INGET att klaga på!

Jag har inte för vana att titta på det programet men i dag fastnade jag, det var AVSLUTNINGS programet där deltagarna fick träffa släkt och vänner och visa upp sig i sin NYA stil. Å gisses vilken skillnad. Vi pratar om viktned gångar på mellan 30-45 kilo.

Nästa program som kommer är, även det kanal 5 baserat program, OUTSIDER. Som i dag handlar om FETT-SKRÄCK… en tjej är rädd för FETA människor, den andra är BODY BUILDER som skall ner till 6% fett på kroppen och den tredje en kvinna som genomgått en FETTMINSKNINGS operation och nu har FETTDEPÅER som inte vill försvinna.

VAD ÄR DET MED VÄRLDEN? Tänk alla de TUSENTALS unga (kanske gamla med för den delen), labila människor som sitter och tittar på dessa program. Det kan ju för tusan skicka folk över kanten till ett liv som BULIMIKER och/eller ANOREKTIKER…

Nä, nu får KANALERNA skärpa sig!!

För vet DU vad? Om DU mår bra är glad och inte behöver MINSKA i vikt för hälsans skull, så skall du vara JUST som du ÄR!

För du vet väl om att DU är VÄRDEFULL!! – ta hand om dej-

~TJILLEVIP~