Efter hämtning på BJÖRNEN i går, klagade A-mannen på MAGONT och strax efter 18 fick vi reda på varför MAGSJUKA!!! Lill killen kräktes tills INGET fanns kvar och endast KRAMPERNA knöt magen. I ett par timmar höll vi på med spring till toa och HINKEN. Han gillar verkligen inte hinken och har ALDRIG gjort.

Kruxet är att få en 4 åring att FÖRSTÅ att HINKEN är det bästa stället att KRÄKAS på, eller TOAN. Men med tårar i ögonen klarade vi HELA gårdags- KVÄLLEN och tvärt somnade en A-mannen UTMATTAD i sin egen säng

Några gånger i natt GRÄT han då magen förmodligen krampade, men inge fler SPYOR och efter klocka halv sju imorse ha vi SAKTA men säkert intagit LITE vätska åt gången (5 ml/gång), lite salta fiskar (kex) och GLÖM inte det SÄKRA kortet COCA COLA….

Nu hoppas vi att det är ÖVER för denna gång och att resten av FAMILJEN slipper smittas

Det är inte en SJUKDOM jag önskar någon…speciellt inte SMÅ barn

~TJILLEVIPP~