Snart…SNART är vi som den VANLIGA familjen vi vill vara. För om NÅGRA timmar har vi passerat det MAGISKA 48 timmars gränsen. Gränsen då fd. MAGJSUKA kan vistas bland NORMALA (vad nu normal är?)

Men för att HITTA på något med en kille som FAKTISKT är pigg så tog vi en tur UT i dag. ÄNDA till snöhögen vid SOPTUNNAN, den är lagom hög att klättra i och KANA nerför, samtidigt som vi INTE kommer någon för NÄRA

Vi passade även på att UTFÖRA en SKÖNETS-operation på Mr SNÖGUBBE. Han, dvs snögubben, har under LÄNGRE tid saknat en NÄSA. Varför han saknat detta tillbehör vet jag inte, borde kanske fråga konstruktören., A-mannen och pappa D. Hur som helst blev det en avbiten MOROT som fick pryda han ANSIKTE och vist blev han STILIG? smiley

EXTRA tjusig är han ju med HATT och HALSDUK, och av hans PLACERING att dömma är han nu mera “Röda Husets” DÖRRVAKT, PASSA ER för visst ser han SKRÄCKINJAGANDE ut?

Trevlig fredag till er alla!!

~TJILLEVIPP~

ps. efter dags tur inser jag att SNÖN förmodligen kommer ligga fram till MIDSOMMAR, för hur skall SÅÅÅÅ mycket hinna smälta. Får kanske gå ut med hårblåsen och HJÄLPA till…Kan IDA kan jag!